+(31) 6 1089 7778
Selecteer een pagina

Lieve mensen,

Vandaag is het zover!
De koffers zijn gepakt, de tickets liggen klaar, de camera’s zijn getest en opgeladen. Helemaal klaar voor ons fotoproject met de weeskinderen van The Needy Today in Makeni!

Tijdens onze reis zullen mijn lief Chris en ik fotoworkshops en leuke gezellige dagen verzorgen voor de 44 kinderen die na de zomer naar de middelbare school willen gaan. Met de opbrengst uit dit project willen we dat verwezenlijken.

We willen een ieder dan ook bedanken, voor alle steun die in vele mooie en verschillende vormen ons project vorm gegeven heeft. Hieronder de uitnodiging voor onze expositie, die gehouden wordt op de prachtige locatie van Galerie Beau Coeur in Bavel (Breda). De door de kinderen gemaakte foto’s zullen daar te bewonderen zijn. Ook zullen diverse handgemaakte Afrikaanse sieraden en artikelen te koop zijn.

We hopen dat jullie erbij kunnen zijn! Jullie zijn meer dan welkom! Lukt dat helaas niet? Geen nood! Na de reis zal een webshop geopend worden waar alle foto’s te bekijken en na te bestellen zijn, van digitaal bestand, tot diverse afdrukmogelijkheden, postkaarten, boeken en zelfs telefoonhoesjes.

De opbrengst gaat uiteraard naar het schoolgeld en daarbij behorende kosten voor de kinderen.

Voor dit project hebben ook diverse bekende Nederlanders mij met een warm hart gesteund, door hun portret aan ons goede doel te schenken. Hans Dulfer, Kelly van der Veer, Fatima Moreira de Melo, Guido Weijers, Kim Holland en Mike Weerts hebben al reeds hun portret aan mij en mijn camera gedoneerd en nog vele anderen zullen na de reis volgen. Deze portretten zullen eveneens, naast de foto’s die de kinderen gemaakt hebben, te zien en te koop zijn. A4-afdrukken zijn gesigneerd en in oplage van 10 te koop, dus wees er snel bij!

Nogmaals dank, ook namens de kinderen en leiding van weeshuis The Needy Today!
En hopelijk tot ziens op 2, 3 of 4 augustus!

Warme groet!
Ellen en Chris

ellenvandoorn_expo