+(31) 6 1089 7778
Selecteer een pagina

Vorige week mochten visagiste Claudia Sprangers en ik Fatima Moreira de Melo warm onthalen in de studio, samen met haar viervoetige vriendin Bubbels. Voor ons fotoproject voor de weeskinderen in Sierra Leone, stelt zij belangeloos haar portret ter beschikking. Wat een stoer (en gezellig!) wijf!

Grootse voorbereidingen waren getroffen die week en een heus zwembad was opgezet in de studio. Inclusief waterlelies en een volle plens water, zou dit zwembad dienen als heus meer waarin Fatima zou gaan dobberen. Na een grondige check, check, d├║bbel check, deed ik de avond ervoor voldaan het licht uit in de studio. Goed voorbereid. Klaar voor de dag van morgen.

Toen Claudia en ik de dag erna de studio betraden, bleek echter het nieuw (!) aangeschafte bad niet zo waterdicht als zwembadjes behoren te zijn. Zwembad werd zwemstudio en vriendlief kwam razendsnel als ware David Hasselhoff te hulp met een waterzuiger. Slappe lach, natte sokken en mooie shoot later (want wat er ook gebeurt en hoe nat je sokken ook zijn: de shoot must go on!), gingen we over op deel twee van de shoot. Hierbij lieten Claudia en haar vaste hand weer mooie visagie aanbrengen en toonde Fatima ons haar beste pokerfaces.

En Bubbels? Die genoot nog het meest van een heerlijk lui-lekker-modellenleven vol hondenkoekjes, aaiende aandacht en een duik in het zwembad..

bubbels2-7076 studiosloot-6976-2claudia-7092

Ook deze foto’s zullen in beperkte oplage gesigneerd verkocht worden, waarbij de opbrengst naar het schoolgeld van 44 weeskinderen in Sierra Leone gaat.
Stay tuned! En hou het nieuws in de gaten. Binnenkort zijn de eerste foto’s al online te zien.

Meer over het project voor Stichting Wees de Foto, vind je hier!