+(31) 6 1089 7778
Selecteer een pagina

Dat mijn project voor het schoolgeld van de weeskinderen gesteund wordt is een hartverwarmend feit. Niet alleen mijn lieve familie en vrienden, niet allen perfect strangers, maar nu ook bekend Nederland helpt mij mee om de kids in Sierra Leone naar school te krijgen.

Donaties ophalen is lastig. Daarom moeten we het mede hebben van leuke acties en bijzondere dingen om te verkopen. Een aantal bekende Nederlanders laat zich hiervoor door mij fotograferen. Deze foto’s worden op A4-formaat in beperkte oplage verkocht, gesigneerd en voorzien van hun boodschap. De opbrengst gaat naar de kinderen. Hierbij vertegenwoordigt elke portretserie het schoolgeld van één kind.

Afgelopen woensdag 29 mei was de aftrap van deze bijzondere fotoserie. En wat is leuker om als saxofoon spelende fotograaf deze serie te starten met een portret van persoonlijke muzikale held, Hans Dulfer. Samen met de steun en hulp van collega-vriendin Kitty ging ik op bezoek bij Hans Dulfer. Een mooie avond en een bijzondere foto volgden, geëindigd met saxofoon en camera in de hoek en een wijntje in de hand. Op een goede afloop van dit project!

hans_dulfer_shoot_web

Onder de vele andere fotomodellen behoren onder anderen Fatima Moreira de Melo (jullie lezen het goed heren..) en Kim Holland (wéér goed gelezen..). De foto’s komen spoedig online te staan. En een foto reserveren? Dat kan! Foto’s met of zonder handtekening en boodschap worden in beperkte oplage verkocht. Mail me! Gewoon doen!

Voor meer info over het project, hoe je kunt doneren en Stichting Wees de Foto; klik hier!