Ik gelóóf in dromen! Jij ook?
Help mij dan een droom uit te laten komen! Als er iets is dat ik graag wil, als er iets is dat op mijn lijf geschreven is, dan is het wel met mijn camera geluk van kinderen genereren en vastleggen.

Save the Children Nederland zoekt een droomfotograaf die over een paar maanden een reportage zal gaan maken, in één van de landen waar zij werkzaam zijn. Om dé droomfotograaf te vinden, hebben ze een wedstrijd opgezet waarvoor ik een droomfoto heb ingestuurd.


Momenteel zit ik in de race voor een finaleplaats. Stem alsjeblieft op mijn ‪#‎droomfoto‬, die mij kan helpen deze te gekke opdracht te winnen! Stemmen kan via: http://droomfotograafgezocht.nl/profiel/595/ en is nog mogelijk tot vrijdag 13 maart, 12 uur. Helpen jullie mee? Dank je wel!

Bekijk hier de promoclip, met dank aan Ron Tuijtel van RTworks.nl